Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій

Під головуванням Орисі Книшук та за участі заступника голови обласної ради Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій.

В ході засідання депутати обговорили та погодили до розгляду на черговій сесії обласної ради сім питань. Йдеться, зокрема, про проєкти рішень “Про обласний бюджет на 2022 рік”, “Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік”, “Про Комплексну програму розвитку агропромислового комплексу та сільський територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки” та “Про Регіональну цільову програму боротьби з карантинним бур’яном – амброзією полинолистою в Івано-Франківській області на 2022-2025 роки”.

Водночас комісія погодила до розгляду на сесійному засідання питання щодо погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту міста Бурштин та припинення права постійного користування земельною ділянкою на вулиці Січових Стрільців, 30а у Івано-Франківську.