Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків

Під головуванням Миколи Палійчука та за участі голови обласної ради Олександра Сича і його першого заступника Василя Гладія відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

В ході засідання члени комісії рекомендували на розгляд обласної ради Програму з виконання робіт із землеустрою для забезпечення оформлення права на земельні ділянки спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки, а ще погодили внесення змін до регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2017-2019 роки.

Ключовим питанням порядку денного засідання стало обговорення проекту рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Як розповіла директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Ірина Мацькевич, обсяг обласного бюджету на 2019 рік складе 8,3 мільярда гривень. Проект головного фінансового документу Прикарпаття, за словами Ірини Мацькевич, обговорений і погоджений всіма профільними постійними комісіями обласної ради.

За результатами обговорення депутати рекомендували на розгляд обласної ради проект обласного бюджету на 2019 рік. Разом з цим, комісія схвалила внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік та погодила перерозподіл бюджетних призначень по департаментах соціальної політики та охорони здоров’я обласної державної адміністрації.