Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій

Під головуванням Орисі Книшук та за участі заступника голови обласної ради Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій.

В ході засідання члени комісії заслухали інформацію про реорганізацію державних лісогосподарських підприємств в Івано-Франківській області. А відтак вирішили напрацювати звернення обласної ради до Кабінету Міністрів України, профільного комітету Верховної Ради України та Держлісагентства щодо проблематики проведення реорганізації державних лісогосподарських підприємств на території області на прикладі Ворохтянського, Делятинського і Гринявського лісгоспів та призупинення такої реорганізації.

Також депутати погодили проект рішення “Про погодження лімітів використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань на 2022 рік”, яке буде винесене на розгляд чергової сесії обласної ради.