Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій

Під головуванням Орисі Книшук та за участі заступника голови обласної ради Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку гірських територій.

В ході розгляду питань, винесених на розгляд комісії, депутати погодили та рекомендували включити до порядку денного чергової сесії обласної ради проєкт рішення “Про виконання комплексної регіональної цільової програми розвитку водного господарства на період до 2021 року в області”. Також члени комісії заслухали інформацію про організаційні заходи щодо локалізації та ліквідації борщівника Сосновського на території Прикарпаття.

Водночас розгляд напрацьованого комісією звернення щодо реорганізації державних лісогосподарських підприємств в Івано-Франківській області було відтерміновано у зв’язку з призначенням нового керівника обласного управління лісового та мисливського господарства і подальшими його консультаціями з головами територіальних громад щодо завершення реорганізації державних лісогосподарських підприємств.