Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, підприємництва, будівництва та дорожнього господарства

Під головуванням Віктора Шевченка та за участі заступника голови обласної ради Миколи Палійчука відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, підприємництва, будівництва та дорожнього господарства.

За результатами обговорення питань, включених до порядку денного засідання, комісія рекомендувала до розгляду на черговій сесії обласної ради два проєкти рішень. Вони стосуються внесення змін до рішення обласної ради «Про програму фінансової підтримки комунальних підприємств для оплати енергоносіїв та комунальних послуг в умовах воєнного стану на 2022 рік», а також внесення змін до переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Окрім цього комісія погодила календарні плани заходів на 2022 рік Регіональної цільової програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2022-2023 роки та регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки.