Відійшов у вічність депутат обласної ради двох демократичних скликань Василь Гладун

На 54-у році життя припинило битися серце депутата обласної ради VII і VIII демократичних скликань Василя Васильовича Гладуна.

Василь Гладун народився 14 січня 1969 року у селі Чорнолізці Тисменицького району Івано-Франківської області.

В 1997 році отримав кваліфікацію інженера-механіка в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Проектування, спорудження та експлуатація газонафтопроводів і газонафтосховищ». У 2007 році закінчив Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника (інститут післядипломної освіти), здобув кваліфікацію менеджера-економіста, а в 2011 році отримав диплом спеціаліста за напрямком «Газонафтопроводи і газонафтосховища», інженер-механік.

З 1991 року Василь Васильович працював в нафтогазовій промисловості. Трудовий шлях розпочинав в Івано-Франківській базі ДП «Укрнафтогазкомплект» НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ», а в 2006 році був призначений директором цієї бази.

З 2011 року працював в Філії «Агрогаз». Розпочинав роботу з посади заступника начальника, а згодом став начальником Богородчанської дільниці виробничого відділення з вирощування продукції закритого грунту.

Василь Гладун був обраний депутатом Тисменицької районної ради двох скликань, а згодом двічі обирався депутатом Івано-Франківської обласної ради – у 2015 та 2020 роках.

За вагомий внесок нагороджений медаллю Української Автокефільної Православної Церкви «За вірність і відданість».

У ці скорботні дні Івано-Франківська обласна рада висловлює щирі співчуття дружині Василя Васильовича Марії Василівні, синам Василю та Остапу, всій його родині.

Нехай наші співчуття полегшать вашу непоправну втрату рідної людини. Нехай добрий, світлий спомин про Василя Васильовича назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, колег, усіх, хто його знав і любив.

Вічна пам’ять!