В обласній раді нагородили переможців обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад Прикарпаття

В обласній раді нагородили переможців обласної спартакіади серед депутатів місцевих рад Прикарпаття, яка відбулася 15 травня 2021 року. Тоді у п’яти видах спорту змагалися збірні команди шести районів Івано-Франківщини та команда депутатів обласної ради. Кубки і грамоти представникам команд-переможців вручили голова обласної ради Олександр Сич та його перший заступник, голова оргкомітету обласної спартакіади Василь Гладій.

Дякую всім, хто взяв участь в обласній спартакіаді. Вона відбулася на належному рівні. Тепер наше найголовніше завдання – сформувати з числа переможців гідну команду, яка представить Івано-Франківську область на Всеукраїнському рівні“, – зауважив Василь Гладій.

За підсумками змагань з усіх видів спорту найбільшу кількість очок здобула збірна команда Івано-Франківського району. Почесне друге місце посіла команда Коломийського району. Замкнула трійку кращих збірна команда Надвірнянського району.

Зважаючи на колізії адміністративно-територіального поділу нам не легко було організаційно проводити спартакіаду. Адже райони дуже непропорційні за кількістю населення, а отже і за кількістю депутатів місцевих рад. Але цьогорічні змагання продемонстрували, що якщо команди хочуть гідно виступити на змаганнях, вони ґрунтовно готуються до них. Сама потреба систематичного заняття спортом серед депутатського корпусу – це дуже похвально не тільки для підтримання тонусу свого організму, але й для налагодження комунікації та популяризації здорового способу життя“, – відзначив Олександр Сич.

З числа переможців у всіх видах спорту сформована збірна команда Івано-Франківської області, яка представить Прикарпаття на VІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів, яка проходитиме з 7 по 12 червня 2021 року в м. Чорноморську Одеської області.