В обласній універсальній науковий бібліотеці відбулася творча зустріч з Оксаною Тебешевською

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка відбулася творча зустріч із українською письменницею, членом Національної спілки письменників України, заслуженим вчителем України, депутатом обласної ради Оксаною Тебешевською.

Від імені обласної ради привітати колегу-депутата на зустріч завітав керівник депутатського корпусу Олександр Сич. Очільник облради подякував письменниці за активну депутатську діяльність та творчу роботу, а також акцентував на громадській діяльності Оксани Тебешевської. “Оксана Степанівна часто спілкується з нашими східними братами і сестрами українцями. Деколи спонукає мене спілкуватися з ними чи допомагати їм, – відзначив Олександр Сич. – Нам пора долати всі стереотипи про українців. Упродовж двох днів на Прикарпатті перебуває делегація Кіровоградської обласної ради Спілкуючись з колегами-депутатами з Кіровоградщини відчув їхню доброту, щирість та український патріотизм”.

Раніше з ініціативи Оксани Тебешевської на Прикарпатті мали можливість провести різдвяні канікули школярі з Костянтинівки, під час яких вони зустрілися з головою обласної ради. Окрім цього, минулого року для всіх навчальних закладів Костянтинівки Олександр Сич за власний кошт передплатив всеукраїнський журнал для дітей “Дзвіночок”.