В Івано-Франківську презентували книгу Миколи Лазаровича “Душу й тіло ми положим за нашу свободу”: Україна в боротьбі проти збройної аґресії Російської Федерації (2014-2018 роки)”

В рамках VIII Всеукраїнської наукової конференції “Економічний націоналізм” в Івано-Франківську відбулася презентації книги Миколи Лазаровича “Душу й тіло ми положим за нашу свободу”: Україна в боротьбі проти збройної аґресії Російської Федерації (2014-2018 роки)”.

Автор у книзі виклав короткий огляд російсько-української війни, визначив її головні причини і передумови, ідеологічні засади і хід бойових дій.

Головна ідея книги – показати, що наша проблема не в Путіні і не в Кремлі, а в самому російському народі. Нашій боротьбі з Росією насправді вже більше 300 років. Бо росіяни за духом є ментальними нацистами. Тими, що заперечують право іншого народу називатися окремим народом, мати власну державу, власну церкву“, – розповів Микола Лазарович.

Присутній на презентації голова обласної ради Олександр Сич зауважив, що сьогодні далеко не всі можуть похвалитись чітким розумінням ситуації.

Довгий час навіть ОУН говорила, що бореться проти більшовиків, а не проти російського народу. Лише десь аж у 60-х роках вони нарешті сказали, що російський народ заражений своєрідною “бацилою”. Вони можуть бути голодні і холодні, але тішитись, що когось придушили. Тому сьогодні треба розуміти, що не один Путін винен, а весь російський народ, який на 70% підтримує війну в Україні“,- зауважив Олександр Сич.

Книга “Душу й тіло ми положим за нашу свободу”: Україна в боротьбі проти збройної аґресії Російської Федерації (2014-2018 роки)” вийшла на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Незабаром її мають перекласти російською та англійською мовами.