В Івано-Франківську урочисто відзначили День рятівника

Сьогодні, 17 вересня 2021 року, з нагоди відзначення в України Дня рятівника в обласному центрі Прикарпаття відбулися урочисті заходи за участі представників обласної та міської влади. На площі Соборності в Івано-Франківську представили виставку спеціалізованої техніки та засобів, якими послуговуються рятівники під час виконання своїх службових обов’язків.

Від імені обласної ради та всього депутатського корпусу перший заступник голови обласної ради Василь Гладій привітав з професійним святом присутніх та весь особовий склад управління Державної служби надзвичайних ситуацій в області.

Дякую всім вам за вашу мужність і сміливість. Бо рятуючи життя і здоров’я інших людей ви ризикуєте власним здоров’ям і власним життям. Дуже часто, коли до вас звертаються, можна почути у відповідь: це просто наша робота. Але це не просто робота, це робота справжніх чоловіків і жінок, які мають сміливий та рішучий характер. Вітаючи вас сьогодні, бажаю завжди повертатися здоровими додому після робочого дня. Щиро зичу, аби у всіх ваших починаннях і діях з вами був Господь і щоби ваша праця була гідно оцінена суспільством і державою“, – відзначив Василь Гладій.

З нагоди професійного свята за сумлінне виконання службових обов’язків перший заступник вручив рятувальникам Грамоти голови Івано-Франківської обласної ради.