До Дня захисника України тридцять прикарпатських бійців отримали ключі від квартир

В рамках проекту “Житло воїнам АТО” і ЖБК “Соціум” прикарпатським бійцям вручили ключі від квартир. Нові оселі отримали 30 учасників АТО.

Привітати власників нового житла завітав голова обласної ради Олександр Сич. За активне сприяння розвитку благодійної діяльності, безкорисливу допомогу і підтримку бійців та добровольців, які в ході антитерористичної операції у важких боях відстоюють незалежність та європейське майбутнє нашої держави, за утвердження принципів милосердя і гуманізму керівника депутатського корпусу нагородили Подякою міської Асоціації учасників АТО.

Сприймаю цю подяку як вияв поваги до обласної ради, яка докладає максимум зусиль для вирішення проблем учасників російсько-української війни. Експерти визнають, що наша обласна програма соціального захисту учасників АТО є найкращою в Україні. Чи зроблено все? Очевидно що ні. Чи можна зробити більше? Будемо намагатися робити більше. Зараз на розгляді в обласній раді чергове звернення про виділення земельної ділянки під будівництво житла для учасників АТО. Ми опрацьовуємо це питання, однак, ви повинні розуміти, що на відміну від громад, які мають у своїй власності земельні ділянки, обласна рада оперує тільки ділянками спільної власності територіальних громад області“, – розповів Олександр Сич.

Загалом упродовж двох років діяльності проекту учасникам АТО вручено більше 130 квартир.