З нагоди професійного свята на Прикарпатті відзначили кращих медичних працівників

З нагоди відзначення Дня медичного працівника, який традиційно в Україні святкують у третю неділю червня, в приміщенні обласної філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості.

Привітати прикарпатських медиків з професійним святом прийшли перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів.

Від імені обласної ради та усіх депутатів вітаю вас зі святом. Охорона здоров’я завжди буде в центрі уваги, адже медична галузь є найважливішою в суспільстві. Сьогодні всі говорять про медичну реформу, думки різні, але всіх поєднує бажання позитивних змін. Я бажаю вам відчувати особисту відповідальність за ці зміни. Ваша професія є найпочесніша і найвідповідальніша. Хочу, щоб людська повага супроводжувала вас у повсякденному житті. Окреме спасибі військовим медикам, які докладають максимум зусиль до оборони нашої держави“, – зазначив Василь Гладій.

За особливі заслуги та розвиток галузі охорони здоров’я, вагому громадську позицію прикарпатських медиків нагородили грамотами і подяками облдержадміністрації та обласної ради. Також присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих лікарів у зоні проведення бойових дій на Сході України.