Керівники обласної ради відзначили переможців VII Всеукраїнської спартакіади серед депутатів всіх рівнів

За зайняте перше загальнокомандне місце на VІІ Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів всіх рівнів учасників збірної команди Івано-Франківської області нагородили Цінними подарунками, Подяками та Грамотами голови обласної ради, а також переможці отримали подарункові фотоальбоми. Відзнаки депутатам-спортсменам вручили очільник облради Олександр Сич, його перший заступник Василь Гладій та заступник Сергій Басараб.

Вітаю всіх учасників команди з нашою черговою перемогою. Щиро зичу, щоби вона була далеко не останньою – така хороша спортивна традиція“, – акцентував Олександр Сич.

Важливо здобути перемогу, але ще важче її утримувати. Ви це вмієте робити, честь і слава вам за це“, – додав перший заступник голови облради Василь Гладій.

Нагадаємо, за результатами змагань у всіх видах спорту збірна команда депутатів Івано-Франківської області виборола “золото”, посівши почесне перше загальнокомандне місце. Це вже п’ята перемога прикарпатських обранців на спартакіаді.

Основну кількість очок збірній принесли волейбольна та футзальна команди, які упродовж змагань не програли жодного матчу та посіли перші місця у своїх видах спорту.

Підсилили лідерські позиції збірної Прикарпаття достойні результати тенісистів. В командному рейтингу з настільного тенісу депутати Івано-Франківщини посіли третє місце. Зокрема, депутат Городенківської міської ради Ігор Терлецький виборов “срібло” серед чоловіків, а депутат Новокривотульської сільської ради Тисменицького району Марія Гоцуляк посіла четверте місце серед жінок.

Додали очок до загальнокомандного рейтингу результати шахістів та шашкістів, які посіли десяте та одинадцяте місця відповідно.