Керівники обласної ради привітали прикарпатських лісівників з професійним святом

З нагоди відзначення Дня працівника лісу голова обласної ради Олександр Сич та його перший заступник Василь Гладій привітали працівників обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” з професійним святом.

В Україні залишилося по великій мірі чотири нерозкрадені ресурси: земля, ліс, надра і люди. Землі вже більше половини немає, надра вичерпуються, скорочується людський ресурс.  Лише від часу проголошення незалежності до сьогодні населення України зменшилося більш, ніж на 10 мільйонів осіб. Четвертий ресурс – ліс – є стратегічним, безмежним матеріальним ресурсом, це легені і бойові позиції в умовах війни з Росією. Бережіть його“, – наголосив Олександр Сич.

Працюючи сьогодні, працівники лісового господарства забезпечують завтрашнє України. Наше завдання – зберегти надбане попередніми поколіннями, примножити його і передати нащадкам. Ми маємо усвідомлювати власну роль у цьому процесі і робити все для того, щоби наступні покоління могли жити гідно“, – додав Василь Гладій.

З нагоди професійного свята керівники облради відзначили кращих працівників “Івано-Франківськоблагролісу” Подяками та Грамотами голови обласної ради.