Керівники області закликають не піддаватися паніці!

Керівники області, міста та правоохоронних органів Прикарпаття закликають жителів Прикарпаття не піддаватися паніці. Про це йшлося під час брифінгу оперативного штабу області.

Сьогодні вранці Російська Федерація розпочала збройну агресію проти України. Багато міст України були атаковані різними способами. Атаки зазнали і декілька об’єктів військової інфраструктури в Івано-Франківській області. Зокрема, аеродроми в місті Івано-Франківську та в місті Коломиї. Попри це, я, від імені обласної ради, закликаю всіх зберігати самовладання, не сіяти хаосу і паніки. Бо поряд з військовими ударами, з військовим наступом, це – ще один великий ворог в тилу, який працює на користь агресора” – сказав голова обласної ради Олександр Сич.

Він також поінформував, що відповідно до заходів воєнного стану, який введений в Україні, діятимуть різноманітні обмеження.

Зокрема, на в’їздах до Івано-Франківська будуть стояти блок-пости, будуть проводитися перевірки документів. Сприймайте це з розумінням, бо це умови військового стану“, – закликав Олександр Сич. – “Особливо закликаю не сіяти паніку, піддаючись на різні неправдиві інформаційні повідомлення. В той же час є велике прохання не вчиняти дій, які будуть шкодити нашим військовослужбовцям. Не знімайте на відео і не фотографуйте військову техніку та військовослужбовців, утримуйтеся від будь-якого посилу такої інформації в соціальних мережах, яка може зашкодити безпеці наших військовиків“.