Командирів військових частин відзначили медалями “Доблесть Прикарпаття”

Голова обласної ради Олександр Сич та голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук вручили обласні відзнаки командирам військових частин. Зокрема, військових нагороджено обласною медаллю “Доблесть Прикарпаття”, а також вручено грошові сертифікати для потреб військових частин на 500 тисяч гривень та 1 мільйон гривень.

Ми не втомлюємося дякувати Збройним Силам України за те, що просто маємо можливість працювати. Ми не можемо порівняти наші труднощі з тими, які наші хлопці і дівчата переживають на передньому фронті боротьби. Тому сьогодні у ваших особах дякуємо всім нашим краянам, які на передовій і висловлюємо співчуття всім, хто втратив своїх рідних. Ті символічні відзнаки і сертифікати, які ми сьогодні вручаємо, хай будуть мінімальним вираженням нашої вдячності”, – сказав Олександр Сич.

Голова обласної ради також запевнив, що депутатський корпус спільно з обласною військовою адміністрацією готові оперативно реагувати на запити військових і закликав інформувати про наявні потреби.