Конкурс мікропроєктів Посольства Німеччини в Україні

Посольство Німеччини в Україні оголосило конкурс на фінансування мікропроєктів. Заявки приймають до 21 лютого 2020 року.

Мікропроєкти – це заходи з коротким терміном реалізації, спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і вразливих верств населення. Заявки до Посольства можуть подати організації / установи / спілки / неурядові організації, які неспроможні самостійно профінансувати свій проект.

Максимальна сума грантового сприяння, що надається Посольством, становить, як правило, 8 000 євро. Проєкт повинен також передбачати власний внесок заявника.

Заходи з надання підтримки окремим приватним особам, ОСББ, комерційним підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників неможливі.

У 2019 році Посольство Німеччини надало фінансову підтримку вісьмом мікропроектам технічного співробітництва. У співпраці з ініціативами громадянського суспільства та комунальними закладами було, серед іншого, відремонтовано і переоснащено їдальні і кухні сільських шкіл, придбано терапевтичне і тренувальне обладнання для реабілітаційних центрів, проведено ремонт санвузлів і вікон у дитсадках і сільських школах, а також реконструйовано пральну кімнату міського притулку для громадян похилого віку.

Більше інформації за посиланням https://kiew.diplo.de/ua-uk/themen/wirtschaft/-/2176910?fbclid=IwAR3GuL0tHluWWn7GS3hjWgZMPCiAJinQ-pqo4ejntxAXMPGr_YEdzZSGTN4