Кращі спортсмени Прикарпаття отримали грошові сертифікати

Кращих спортсменів і тренерів Прикарпаття за підсумками виступів на змаганнях міжнародного рівня у 2018 році відзначили грошовими винагородами. Сертифікати на суму від двох до тридцяти тисяч гривень вручили голова обласної ради Олександр Сич та голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук.

Вітаючи спортсменів від імені всього депутатського корпусу Олександр Сич наголосив, що обласна рада робить все можливе, аби сприяти розвитку фізичної культури в області.

Ви – невід’ємна частинка нашої прикарпатської еліти. Адже еліта – це люди, які кращі в чомусь, а не багатші. І саме ви є кращими! Ми зі свого боку намагаємося створити кращі умови для спорту, але все ж не можемо замінити державу. Втім, я переконаний, що перш, ніж говорити про високі досягнення, треба створити відповідну базу, яка дозволить шукати таланти. За кошти обласного бюджету будуємо і ремонтуємо спортмайданчики, де будуть займатися майбутні чемпіони“, – підкреслив Олександр Сич.

Загалом за підсумками виступів на змаганнях міжнародного рівня у 2018 році було нагороджено більше трьох десятків прикарпатських спортсменів та їх тренерів.