Найкращим журналістам Прикарпаття вручили премію імені Богдана Бойка

Сьогодні голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич взяв участь у врученні обласної премії імені Богдана Бойка у галузі журналістики. Цю премію щорічно присуджують обласна державна адміністрація та обласна рада журналістам за найкращі публікації та сюжети.

Олександр Сич привітав переможців та відзначив актуальність їхніх матеріалів.

«Дуже добре, що відзначено непересічні матеріали, важливі теми, які визначають обличчя сьогоднішнього українського суспільства. Не можливо переоцінити роль журналістики і вашого професійного цеху в моральному здоров’ї українського суспільства. Я просто впиваюся текстами, сюжетами, в яких ідея, форма подання, інструментарій слова настільки збалансовані, що приносять радість від відчуття справжнього мистецтва. Таких речей дуже зараз мало»,- зазначив Олександр Сич.

У номінації «За кращий твір на телебаченні» нагороду отримала творча група ТРК «РАІ» за документально-музичний телефільм «Україна. Майдан. Перезавантаження».

У номінації «За кращу публікацію в друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях» переміг Микола Петричук і його матеріал під заголовком «НепрОсті з української сотні», опублікований у «Франківській газеті».

Зазначимо, що цьогоріч переможці конкурсу в номінації «За кращу публікацію у друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях» отримали 11 тис. грн, а в номінації «За кращий твір на телебаченні» – 22 тис. гривень.