На Прикарпатті вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності

В День Гідності та Свободи в обласному центрі відбулися пам’ятні заходи на вшанування загиблих під час Революції Гідності. Розпочалися вони із ходи центральними вулицями Івано-Франківська за участі представників обласної та міської влади, громадськості міста.

Мені досі тяжко згадувати революційні події. Ситуація йшла до того, що Україна могла зникнути як незалежна держава. Тому революція була потрібна. Тільки негідники можуть казати, що це не треба було робити. Але я не думаю, що є кращими характеристики тих людей, які би свідомо хотіли сьогодні, щоб Україна знову поринула у революцію. Після кожної революції є дуже багато зловживань і хаосу. Дай нам Боже вийти з революції, яка була, і з війни, яка сьогодні триває на Сході України!” – відзначив голова обласної ради Олександр Сич.

На вшанування пам’яті загиблих під час Революції Гідності в Меморіальному сквері поблизу могили Героя України Романа Гурика представники духовенства відслужили поминальну панахиду, а представники влади та громадськості поклали квіти до могил загиблих за незалежність України.