На Прикарпатті відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

В обласному центрі Прикарпаття відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Національної поліції України. Святкування розпочалося з виконання державного гімну та благословення від представників духовенства. Опісля з вітальними словами до правоохоронців звернулися керівники області.

Від імені обласної ради з професійним святом поліцейських привітав очільник депутатського корпусу Олександр Сич. “Нехай ніколи службові завдання не загрожують ані вашому здоров’ю, ані вашому життю. Щиро бажаю професійних успіхів, бо саме від них залежать безпека і спокій людей. Суспільство втомилося від безладу, хаосу і безпорядку. Вважаю, що поряд з російською агресією та корупцією, зневажливе ставлення до закону, встановленого конституційного порядку і державної влади є тією небезпекою, яка руйнує основи нашої країни. Тому бажаю вам успіхів у розбудові впорядкованої Української держави“, – відзначив голова обласної ради.

З нагоди відзначення Дня Національної поліції України Олександр Сич спільно з головою ОДА Олегом Гончаруком вручили обласні відзнаки та грамоти прикарпатським правоохоронцям. В свою чергу, за активну співпрацю з Головним управлінням Нацполіції її керівник Володимир Голубош нагородив голову обласної ради медаллю Головного управління.