На Прикарпатті відзначили кращих спортсменів області за підсумками 2020 року

В приміщенні адміністративного будинку відбулося нагородження кращих спортсменів Прикарпаття за підсумками 2020 року. Голова обласної ради Олександр Сич та заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей вручили переможцям і призерам міжнародних змагань сертифікати на отримання грошових винагород.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією чимало змагань не проводилися, відтак нагоди отримали четверо прикарпатських спортсменів та їхні тренери.

Вітаючи спортсменів від імені всього депутатського корпусу Олександр Сич наголосив, що в умовах пандемії необхідно вишукувати нові варіанти, щоби спортсмени мали можливість відшліфовувати свою майстерність.

“Пандемія рано чи пізно закінчиться, а життя триває. Якщо все тотально забороняти, то ми деградуємо і в спортивному, і в інтелектуальному плані. Треба шукати нові підходи, напрацьовувати нові методи, запроваджувати нові стандарти в усіх сферах життя аби виживати в нинішніх умовах. В індивідуальних видах спорту, коли спортсмен тренується зі своїм тренером, ніхто нікому не загрожує. Навіть у ігрових видах спорту можна знайти способи, щоби тренуватися і покращувати свою майстерність”, – акцентував Олександр Сич.