Обласна рада вводить обмежувальні заходи в роботі самоврядного органу (оновлено)

У зв’язку з оголошеним в Україні карантином Івано-Франківська обласна рада впроваджує обмежувальні заходи в роботі вищого самоврядного органу. Відповідне розпорядження  “Про порядок роботи виконавчого апарату обласної ради в умовах карантину на період з 16 березня 2020 року по 06 квітня 2020 року” підписав голова обласної ради Олександр Сич.

Серед обмежувальних заходів, зокрема, безконтактний прийом документів та скасування прийомів громадян. Звернення від громадян приймаються тільки у письмовій формі.

Окрім того, голова обласної ради рекомендує обмежити проведення засідань робочих органів, а зокрема, постійних комісій обласної ради, за винятком тих, які приймають рішення щодо фінансування та вжиття протиепідемічних заходів тощо.

Ще одна рекомендація стосується обмеження присутності представників засобів масової інформації та громадськості під час засідань робочих органів обласної ради. Натомість всі засідання будуть транслюватися наживо на сторінці обласної ради у мережі Facebook, а інформаційні матеріали за результатами їх проведення публікуватимуться на офіційному сайті обласної ради.