Обласна рада затвердила регіональну цільову програму розвитку соціальної інфраструктури Прикарпаття

Обласна рада затвердила регіональну цільову програму розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки. Це рішення прикарпатські депутати прийняли під час першого пленарного засідання одинадцятої сесії обласної ради восьмого демократичного скликання 17 грудня 2021 року.

Програма має на меті сприяти територіальним громадам сіл, селищ, міст області у вирішенні проблем на місцевому та регіональному рівнях і створенні умов для сталого соціально-економічного розвитку шляхом фінансування першочергових заходів, спрямованих на стимулювання розвитку інфраструктури територіальних громад та поліпшення стану об’єктів соціальної інфраструктури спільної власності територіальних громад області.

Очікується, що завдяки реалізації заходів Програми будуть створені умови для належного функціонування мережі закладів соціально-культурного призначення, покращиться транспортно-експлуатаційний стан існуючих автомобільних доріг та стан матеріально-технічної бази закладів соціально-культурної інфраструктури області тощо.