Олександр Сич взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня Конституції

Напередодні відзначення 22-ої річниці Конституції України в обласній філармонії відбулися урочистості та святковий концерт. Привітати прикарпатців з одним із найбільших державних свят завітали голова обласної ради Олександр Сич та голова ОДА Олег Гончарук.

Звертаючись до присутніх, очільник вищого самоврядного органу влади області наголосив на важливості дотримування норм Конституції в умовах сучасності.

Думаю, не знайдеться жодної людини, яка б не хотіла жити у впорядкованій, заможній, багатій державі, де панують мир, спокій, злагода, де люди впевнені, що їхньому життю нічого не загрожує, що вбивця не вб’є, злодій не вкраде, грабіжник не пограбує, де люди мають повне право на достойний рівень життя, заробітну плату, соціальний захист, на майбутнє для своїх дітей. Все це може забезпечити держава, при умові, що в неї є Конституція, всі закони приймаються на її виконання, і в однаковій мірі шануються і закони і Конституція. Сьогодні, поряд з небезокою російського агресора і поряд з корупцією, нігілістичне ставлення до влади, до Конституції, до законів є третьою небезпекою, яка найбільше загрожує нашій державі“, – наголосив Олександр Сич.

Керівник депутатського корпусу також закликав всіх шанувати Основний Закон Української держави. “Я мрію про той час, коли в кожного українця на покуті перед образами буде стояти Біблія, як ознака нашої християнськості, Кобзар Шевченка, як ознака нашої ідентичності, і Конституція, як ознака нашого впорядкованого життя“, – акцентував голова облради.