Олександр Сич привітав “Карпатську колисанку” з 30-річчям від дня заснування

23 червня 2021 року колектив і вихованці Делятинського ЗДО “Карпатська колисанка” урочисто відсвяткували 30-річчя від дня заснування закладу. Із словами привітань на урочистості завітав голова обласної ради Олександр Сич.

30 років – достатньо серйозний вік дошкільного закладу. Протягом цього часу близько тисячі маленьких делятинців отримали фундамент тих цінностей, які дозволили їм стати хорошими людьми і хорошими українцями. Водночас 30 років – це юнацький вік. Оскільки у вас ще все попереду, бажаю аби дитячий садочок процвітав, а вихователі, дітки і їхні батьки втішалися комфортними умовами і хорошою матеріально-технічною базою“, – відзначив Олександр Сич.

У своєму вітальному слові голова обласної ради пригадав історію створення закладу.

Становлення садочка відбулося в складних умовах, в часи становленням Української держави. І якби не принципова позиція тодішнього керівника закладу Галини Черленюк, яка відстоювала садочок у всіх інстанціях, не було б сьогодні “Карпатської колисанки” і не колисала б вона маленьких діток, готуючи їх до життя“, – акцентував Олександр Сич.

За сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі дошкільного виховання та з нагоди свята – 30-річного ювілею ЗДО “Карпатська колисанка” – кращі працівники та ювіляри які працювали з перших днів відкриття закладу були нагороджені Подяками та Грамотами від селищного голови Богдана Клим’юка.