Олександр Сич привітав мешканців та гостей Івано-Франківська з Днем міста

Обласний центр Прикарпаття – Івано-Франківськ – святкує 357-у річницю з дня заснування. Традиційно урочистості розпочалися зі спільної молитви за участі духовенства усіх конфесій поблизу міської Ратуші. Опісля хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих іванофранківців, які віддали своє життя за територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Від імені обласної ради, всього депутатського корпусу мешканців та гостей міста привітав голова обласної ради Олександр Сич.

“Ми святкуємо День народження Івано-Франківська в атмосфері світлого празника Воскресіння Христового. Відтак бажаю світлих  днів щоденного буття кожній міській родині і світлих днів, років та століть буття нашій Українській державі. Ми святкуємо День міста в день Провідної неділі. Згадаймо сьогодні всіх наших рідних близьких, які відійшли у кращий світ. Поряд з ними згадаймо всіх тих, хто жив і творив у місті та для міста, хто будував його, жертвував задля нього і ним жив. Недаремно серед всіх назв, які побутують в різних куточках України Провідної неділі, є ще одна – Радниця. Звіряймо наші кроки з нашими предками, які спостерігають за нами. Звіряймо наші кроки з тими, хто будував Івано-Франківськ, щоб наше майбуття було в руслі традицій, в руслі наступності поколінь і щоб місто не втрачало свого оригінального колориту!” – наголосив Олександр Сич.