Олександр Сич привітав працівників обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з професійним святом

Сьогодні, 27 травня, вперше в Україні відзначають День екстреної медичної допомоги. Із професійним святом працівників обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради привітали керівники області.

Від імені обласної ради, всього депутатського корпусу вітаю вас з професійним святом. Ви завжди на передовій – чи є війна, чи її немає, чи є ковід, чи його немає. А болі людські є завжди. Ваші нерви, ваше здоров’я, ваші недоспані ночі – це чиєсь здоров’я і чиєсь життя. Я схиляю голову перед вами і перед вашими колегами, які сьогодні на передовій і захищають нас тут. Щиро зичу всім нам перемоги і щоби ця перемога була справедливою для України!” – сказав у своєму вітальному слові голова обласної ради Олександр Сич.

За високий професіоналізм, значний внесок у наданні медичної допомоги населенню в період війни з російською федерацією та активну громадську позицію і з нагоди професійного свята керівники області вручили працівникам екстреної медичної допомоги обласні відзнаки.