Олександр Сич привітав працівників соціальної сфери з професійним святом

У першу неділю листопада в Україні відзначатимуть День працівників соціальної сфери. З цієї нагоди в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості. Привітати прикарпатських працівників соціальної сфери з професійним святом завітали голова обласної ради Олександр Сич та голова обласної державної адміністрації Денис Шмигаль.

Засвідчуючи у своєму вітальному слові високу оцінку ролі працівників соціальної сфери Олександр Сич акцентував на недостатньому рівні уваги до соціальної політики.

Працюючи на різних посадах я мав можливість аналізувати, на якому рівні соціальна політика порівняно з іншими галузями. Насправді ваша робота і ваша професія не є достатньо поцінована. В обласній раді ми робимо все можливе, аби ви не відчували проблем із заробітною платою, матеріально-технічним забезпеченням. Привертаючи увагу до цієї проблематики ми робили виїзну тематичну сесію, в рамках якої депутати мали можливість подивитися в яких умовах люди живуть в інтернатах. Ви потребуєте на значно вищу увагу, аніж зараз вона є!” – підкреслив керівник депутатського корпусу.

З нагоди професійного свята очільники області вручили працівникам соціальної сфери грамоти голови обласної ради та голови обласної державної адміністрації.