Олександр Сич привітав прикарпатських військовослужбовців з 30-річчям Збройних Сил України

6 грудня 2021 року в Україні відзначатимуть 30-у річницю Збройних Сил України. З цієї нагоди в обласній філармонії імені Іри Маланюк відбулися урочистості. Від імені обласної ради та всього депутатського корпусу прикарпатських військовослужбовців привітав голова обласної ради Олександр Сич.

“Ми вдячні вам за те, що ви стоїте на сторожі нашої безпеки і безпеки всієї Української держави. Сьогодні Збройні Сили України втішаються найвищим рівнем довіри в українському суспільстві. І лише церква може позмагатися у цьому з вами. Бо коли людям тяжко, вони йдуть до церкви. А коли люди потребують захисту, то знають, що такий захист можуть отримати від української армії. Я не можу сказати, чи сьогодні українська армія є найкращою за матеріально-технічним оснащенням, технологічним озброєнням. Однак переконаний, що в нас сьогодні найкраща армія у Європі за бойовим досвідом”, – сказав Олександр Сич.

За високий професіоналізм, звитягу та мужність, проявлені в ході антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, захист територіальної цілісності та незалежності України, значний особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави та з нагоди 30-річчя Збройних Сил України Олександр Сич спільно з головою облдержадміністрації Світланою Онищук вручили прикарпатським військовослужбовцям обласні нагороди.