Олександр Сич привітав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу з 53-річчям від часу створення

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу святкує 53-річчя від часу створення. З днем народження єдиний в Україні заклад вищої освіти нафтогазового профілю привітав голова обласної ради Олександр Сич.

“Бажаю, аби університет залишався і завжди був лідером кадрового і наукового забезпечення нафтогазового комплексу України, який є гарантом української незалежності. Кажу це без перебільшення, адже основою незалежності є міцна економіка. Університет завше вносив і вносить неабиякий вклад у розвиток Прикарпаття, в його економіку і не тільки. Сьогодні від імені обласної ради висловлюю вдячність за хорошу плідну співпрацю обласної ради і університету, за підготовку кадрів для всієї системи органів місцевого самоврядування, що здійснюється на базі університету нафти і газу. Щиро зичу подальших успіхів університетові на благо Прикарпаття та України”, – акцентував Олександр Сич.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу – це близько 10 тисяч студентів, аспірантів, докторантів, курсантів та учнів, серед яких іноземців із 42 країн світу; більше 50 тисяч випускників, серед яких всесвітньо відомі науковці; перспективні спеціальності (підготовка бакалаврів з 35 спеціальностей, а магістрів – із 43); дуальна форма навчання; співпраця з 190 галузевими установами, які є потенційними роботодавцями; високий рівень працевлаштування випускників; реалізація академічної мобільності та можливість отримати диплом європейського зразка; високотехнологічні лабораторії “нових поколінь”.