Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань

Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. З власними проблеми до керівника депутатського корпусу звернулося близько двох десятків прикарпатців.

У розмові з очільником вищого самоврядного органу влади області виборці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, порушували житлові та екологічні питання.

Разом з цим люди акцентували на необхідності пришвидшення процесу реконструкції площі перед адміністративним будинком, звертали увагу на потребі впорядкування пам’ятника Тарасу Шевченку та території поблизу нього в селі Великий Рожин Косівського району, а також ініціювали встановлення пам’ятника Степану Бандері в м. Долині.

Під час прийому до голови обласної ради також звернулися мешканці села Лесівка Богородчанського району з проханням посприяти у ремонті тамтешньої церкви Святих Верховних Апостолів Петра і Павла. Про виділення коштів з обласного бюджету на ремонт святині також клопотали представники релігійної громади церкви Покрови Пресвятої Богородиці села Демешківці Галицького району.

Окрім цього громадяни просили допомоги у встановленні надмогильного пам’ятника загиблому учаснику АТО та зверталися за роз’ясненнями щодо пільг родинам загиблих добровольців.

Серед іншого, люди озвучували питання можливості передачі окремих приміщень Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату у власність Згромадження Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії УГКЦ, оренди земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні структурних підрозділів обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.