Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань

Голова обласної ради Олександр Сич провів прийом громадян з особистих питань. У розмові з очільником вищого самоврядного органу влади області виборці просили матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, акцентували на питаннях надання соціальних пільг ветеранам УПА та учасникам Революції гідності.

Водночас люди порушували житлові та майнові питання. Зокрема, з проханням надати в безоплатне користування приміщення для прийому осіб з інвалідністю звернулися представники Ради обласної асоціації інвалідів.

Окрім цього, громадяни просили фінансової підтримки для завершення реконструкції церкви Успіння Пресвятої Богородиці в селі Гвізд Надвірнянського району та будівництва житла для багатодітної сім’ї.

Порушені під час прийому громадян питання будуть взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Кожний заявник у місячний термін отримає відповідь про стан вирішення його проблеми, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.