Олександр Сич: Республіка Польща підтримує нас у боротьбі з російським агресором

Голова обласної ради Олександр Сич провів телефонну розмову з маршалком Опольського воєводства Республіки Польща Анджеєм Булою. Про це керівник депутатського корпусу розповів в етері обласного телебачення “Галичина” під час спільного брифінгу керівників області та міста.

Івано-Франківська область має давні 20-річні партнерські взаємини з Опольським воєводством. Від імені свого краю Анджей Була висловив підтримку всім нашим краянам“, – розповів Олександр Сич.

Голова обласної ради також передав запевнення від імені маршалка в тому, що воєводство готове сьогодні надати нам ту допомогу, якої будемо потребувати.

Опольське воєводство неодноразово допомагало нам у складні часи. І зараз нам особливо буде потрібна підтримка. Я передбачаю великий напливу внутрішньо переміщених осіб. Також можемо передбачити, що у випадку тривалої російської агресії, у нас можуть виникнути проблеми з речами першої необхідності. Від імені Анджея Були хочу запевнити, що наш сусід – Республіка Польща – підтримує нас у боротьбі з російським агресором!” – наголосив Олександр Сич.