Олександр Сич: Україна потребує прозорих ринкових умов праці для всіх суб’єктів господарювання

«Сьогодні Україна потребує не лише економічного зростання, але й прозорих ринкових умов праці для всіх суб’єктів господарювання». На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Сич під час робочої зустрічі з делегацією Антимонопольного комітету України, яку очолила голова АКУ Ольга Піщанська.

«В нашій управлінській роботі ми часто зустрічаємося з фактами, які потребують втручання Антимонопольного комітету. На моє переконання, ви маєте позиціонувати себе перед бізнесом як їхній агент, який створюватиме комфортні умови для їхньої діяльності. Покладаємо надії, що з вашим приходом на посаду в господарсько-бізнесовій сфері буде більше порядку і більше прозорих та справедливих правил для українського бізнесу», – зауважив Олександр Сич.

В свою чергу Ольга Піщанська відзначила, що метою приїзду делегації Антимонопольного комітету стало надання роз’яснень щодо впровадження основ державної допомоги суб’єктам господарювання задля розвитку бізнесу.

Учасниками зустрічі також були голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, керівник Проекту ЄС «Підтримка Антимонопольного комітету України у впровадженні правил державної допомоги» Штефан Сабау.