Порядок денний засідання комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей (17.02.2022)

17 лютого 2022 р.
16.00 год.


 

1. Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації

2. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік.

3. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки.

4. Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської Федерації в Донецькій та луганській областях, забезпеченні їх здійснення.

5. Про погодження плану заходів на виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022 рік.

6. Різне.