Привітання голови обласної ради Олександра Сича з Різдвом Христовим

Шановні краяни!

В ці величні різдвяні дні бажаю всім нам аби завершилася війна в Україні, а з нею і ті смерті, болі, страждання, руйнування, що вона принесла в наш спільний український дім. Й аби після завершення війни Господня благодать зійшла на нашу землю та загоїла всі завдані їй рани. Й щоби оповила миродайним спокоєм всі українські родини, які втратили у цій війні своїх рідних та близьких!

Здавалося б, не випадає бажати всім нам веселих і радісних свят та дзвінкої коляди в той час, коли на нашій землі триває жорстока війна. Й коли під ворожим вогнем в холодних окопах наші сини і доньки щомиті дивляться смерті в очі. Однак, саме для того, аби наперекір ворогу життя тривало на нашій землі й аби діти, внуки, батьки наших захисників і всі ми славили українською колядою Різдво Господнє, вони твердо стоять на фронті чолом проти ворога.

Тож вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим Роком, дорогі краяни! Нехай світло Вифлиємської зорі осяює ваші домівки спокоєм і любов’ю! Господньої ласки всім нам для якнайшвидшого настання Великої Національної Перемоги і справедливого для України миру!

Христос ся рождає!

Славімо Христа!

Голова обласної ради

Олександр Сич