Привітання голови обласної ради Олександра Сича з Днем місцевого самоврядування

Шановні колеги-депутати та працівники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю з Днем місцевого самоврядування!

 

Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного представника за долю громади та рідного краю.

Сьогодні реалії диктують гостру необхідність проведення змін у тісній співпраці з органами державної влади та громадянським суспільством. Оптимальним результатом втілення спільних зусиль повинні стати самодостатні і заможні територіальні громади, в яких громадяни демократично і свідомо вирішують питання місцевого значення, впливають на ухвалення рішень щодо їхньої життєдіяльності, мають дієві інструменти контролю над владою, а найголовніше – отримують якісні послуги, живуть повноцінним життям у цивілізованій та успішній країні.

Упевнений, що незалежна, сильна й заможна Україна буде побудована професійними й самовідданими представниками місцевого самоврядування – справжніми господарями на своїй землі.

Бажаю усім наснаги і терпеливості, твердості духу та упевненості у власних силах задля утвердження ідеалів народовладдя та історичних українських традицій самоорганізації громад!

 

 

Голова обласної ради
Олександр Сич