Привітання голови обласної ради Олексaндра Сича з Воскресінням Христовим!

Шановні краяни!

Від імені обласної ради щиро вітаю зі світлим празником Воскресіння Христового!

Кожного разу, зустрічаючи Великий День Воскресіння Господнього, благаємо Його про оновлення й покращення навколишнього світу. Та при цьому забуваємо, що самі є Його творінням, а отже й інструментом Його волі. А тому пам’ятаймо, що оновлення не станеться саме по собі і без нашої участі та наших зусиль.

Сьогоднішня епідемія коронавірусу і той безлад, який він викликав у світі, є Господнім знаком спинитися у шаленому темпі глобалізованого життя й замислитися над його сенсом. Затямити уроки й постаратися стати кращими. Перш за все – мати гідність і бути собою, а не запобігливо схилятися перед всім чужинецьким! Цінувати і плекати споконвіків витворений спосіб життя! Берегти родину, націю і державу! Формувати та оберігати мудру і шляхетну національну еліту, яка у скрутну хвилину спроможна буде вказати правильний шлях прямування!

Дорогі краяни! Нехай воскреслий Ісус і Матінка Божа обдарують всіх нас своєю благодаттю, дарують всім міцного здоров’я, а в наших родинах і на всій українській землі хай запанують мир, любов, злагода й достаток!

Веселих і радісних свят!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

Голова обласної ради

Олександр Сич