Привітання голови обласної ради Олександра Сича з Днем Незалежності

Дорогі краяни!

Щиро вітаю вас з Днем Прапора України та з Днем Незалежності України!

За 27 років незалежності українська нація пройшла важкий шлях. Відстоюючи своє право жити у власній національній, демократичній та правовій державі ми пережили три революції: Романтичну, “Помаранчеву” та Революцію гідності.

І сьогодні, п’ятий рік поспіль, відзначаємо День Державного Прапора та День Незалежності у час, коли на сході країни тривають запеклі бої саме за єдність, незалежність та право українців самим обирати своє майбутнє. Всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують наш дух, виховують в кожному повагу до Батьківщини та її Прапора.

Будуючи  державу, ми чітко розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями, творимо Україну такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучи в повній гармонії та достатку.

Шановні прикарпатці!  Від усього серця бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

Будьмо сильними і розбудовуймо могутню Українську державу!

Слава Україні!

Голова обласної ради 

Олександр Сич