Прикарпатських освітян привітали з професійним святом

З нагоди відзначення Дня працівника освіти в обласній філармонії відбулися урочистості. Привітати прикарпатських педагогів з професійним святом завітали перший заступник голови обласної ради Василь Гладій та заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Романюк.

“Ми всі добре усвідомлюємо, що багатими є не ті країни, які мають великі природні багатства, як то газ чи нафта, а ті, де високо розвинені освіта, наука, де впроваджуються новітні технології. Тому переоцінити роль освіти, як і роль вчителя неможливо. В нас склалася добра співпраця представницької та виконавчої влади у вирішенні освітянських питань. У складі депутатського корпусу є багато ваших колег – освітян, які на пленарних засіданнях сесій та в депутатських комісіях відстоюють питання освіти і науки. Сьогодні з нагоди свята дякую вам за вашу щоденну працю.  Пам’ятайте, що ви – головні особи українського суспільства”, – підкреслив у вітальному слові педагогам Василь Гладій.

За вагомі внески в педагогічну науку, розвиток освіти, упровадження нових передових технологій у навчання і виховання учнів та студентів, досягнення високих результатів у праці прикарпатських освітян відзначено обласною педагогічною премією імені Мирослава Стельмаха, нагрудним знаком “Василь Сухомлинський”, грамотами голова  обласної ради та голови ОДА і грошовими преміями.