Прикарпатських освітян привітали з професійним святом

З нагоди відзначення Дня працівника освіти в обласній філармонії відбулися урочистості. Привітати прикарпатських педагогів з професійним святом завітали голова обласної ради Олександр Сич та заступник голови ОДА Ігор Пасічняк.

На вчителю світ стоїть. Не залежно від того, чи людина має диплом вчителя, чи вона є вчителем по життю, на ній велика місія. Адже вчитель – це людина, яка передає знання з покоління в покоління і формує знання, які рухають світом. Без вчителя втратиться поступ. Суспільство, яке не шанує вчителя – приречене. Я переконаний, що коли ми подолаємо всі труднощі перехідного етапу становлення Української держави, вчитель буде на тій висоті, на якій він завжди стояв в українському суспільстві“, – відзначив у вітальному слові педагогам Олександр Сич.

За вагомі внески в педагогічну науку, розвиток освіти, упровадження нових передових технологій у навчання і виховання учнів та студентів, досягнення високих результатів у праці прикарпатських освітян відзначено обласною педагогічною премією імені Мирослава Стельмаха, нагрудним знаком “Василь Сухомлинський”, грамотами голова  обласної ради та голови ОДА і грошовими преміями.