Прикарпатські правоохоронці відзначили четверту річницю створення Національної поліції України

З нагоди відзначення четвертої річниці створення Національної поліції України в обласній філармонії відбулися урочистості. Привітати прикарпатських правоохоронців завітали перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, т.в.о. голови обласної державної адміністрації Марія Савка, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Від імені обласної ради, всього депутатського корпусу та виконавчого апарату Василь Гладій подякував особовому складу Головного управління Національної поліції в області за службу.

У вашій роботі бажаю вам професійності, бо від цього залежить демократизація нашої держави. Поряд з цим бажаю високої довіри від суспільства, без якої важко виконувати вашу роботу. Ви ризикуєте власним життям заради життя інших людей. Що може бути благороднішим. Щиро бажаю, щоби кожного дня ви поверталися додому живими і здоровими!“, – відзначив перший заступник голови обласної ради.

За сумлінне виконання службового обов’язку та з нагоди Дня Національної поліції України прикарпатських правоохоронців нагородили відзнаками обласної ради та обласної державної адміністрації.