Півмільйона гривень для “десятки”: в Івано-Франківську відбулася благодійна акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України”

 

В Івано-Франківську завершилася благодійна спортивно-патріотична акція “Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України”. Захід проводився представниками органів місцевого самоврядування області з метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України.

“Зібрані гроші, а це – півмільйона гривень, вже перераховані на рахунок нашої звитяжної 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, яка потребує сьогодні коштів для придбання сучасних засобів ведення війни”, – відзначив голова обласної ради Олександр Сич.

Благодійна акція проходила у формі спартакіади. Вона стартувала у неділю, 27 листопада, і завершилася у суботу, 3 грудня. Участь у змаганнях взяли тридцять команд, сформованих з числа депутатів місцевих рад. Вони змагалися у п’яти видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи і шашки.

Ми будемо пропонувати депутатському корпусу обласної ради підтримати пропозицію, щоби у наступному бюджетному році переможці у всіх видах спорту отримали субвенцію з обласного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури громади“, – додав Олександр Сич.