У виконавчому апараті обласної ради обговорили подання щорічних декларацій

14 лютого 2022 року з метою забезпечення якісного подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого апарату обласної ради Людмилою Головатюк проведено перший етап навчання працівників виконавчого апарату обласної ради.

Під час тематичної зустріч обговорено загальні правила заповнення декларації, збору інформації для підготовки до заповнення декларації за допомогою відкритих реєстрів, чинності кваліфікованого електронного підпису та відповідальність за неподання чи несвоєчасне подання декларації.

Наступний етап навчання працівників виконавчого апарату обласної ради та депутатів обласної ради планується провести на початку березня.

Також начальником відділу з питань документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради Олександрою Чорній надано роз’яснення щодо застосування вимог Інструкції з діловодства у виконавчому апараті обласної ради, затвердженої розпорядженням голови обласної ради від 10.02.2022 № 53-р та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 р. № 55 “Деякі питання документування управлінської діяльності”.