У Делятині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

У Делятинській об’єднаній територіальній громаді Надвірнянського району урочисто відкрили сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям. Участь у заході взяли голова обласної ради Олександр Сич та керівники селищної ради ОТГ.

Цей майданчик будувався майже рік. Завдяки консолідації зусиль різних рівнів влади вдалося його завершити. Покриття для цього майданчика було закуплене по державній програмі, обласна рада допомогла з облаштуванням основи, виділивши з обласного бюджету понад півмільйона гривень. Водночас велику кількість робіт взяла на себе громада. Мені, як голові обласної ради, приємно, що відкриття цього майданчика є черговим свідченням того, як депутатський корпус дбає про фізичну культуру на Прикарпатті“, – відзначив Олександр Сич.

В свою чергу Делятинський селищний голова ОТГ Богдан Клим’юк зауважив, що місце для спортивного майданчика, який облаштували поблизу школи, було вибране не випадково. Адже в навчальному залі немає повноцінного спортивного залу, лише невелика спортивна кімната.

Відзначимо, що в листопаді 2019 року планується виїзне сесійне засідання обласної ради, яке буде присвячене питанням стану спортивної інфраструктури і розвитку фізичної культури та спорту на Прикарпатті.