У загальноосвітній школі №18 після капітального ремонту відкрили актову залу

В Івано-Франківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №18 урочисто відкрили актову залу. Участь у заході взяли голова обласної ради Олександр Сич та міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

На капітальний ремонт актової зали у минулому році з обласного бюджету було спрямовано 700 тисяч гривень.

Загалом за останні три роки з обласного бюджету мікрорайон “Пасічна” отримав чотири мільйони гривень, з них 18-а школа – понад 1 мільйон 200 тисяч гривень. Це гроші обласного бюджету, це людські податки. І саме від депутата залежить на що їх розподілять, чи зможе він переконливо аргументувати депутатському корпусу, чому ці гроші мають піти саме на цю потребу“, – підкреслив Олександр Сич.

Як розповів директор навчального закладу Дмитро Чміль, приміщення давно потребувало ремонту, адже за часи незалежності його жодного разу не ремонтували.

Тут навчається 1600 учнів, діти дуже талановиті, щорічно влаштовуємо багато заходів та концертів. Саме звідси ми відпускаємо дітей у дорослий світ. Тож хотіли сучасну актову залу, аби було світло і затишно, адже це душа школи. Раніше завдяки обласній раді змогли замінити всі вікна та двері, замінили опалення“, – відзначив керівник школи.

Окрім цього, за словами директора, цього року заплановано замінити освітлення в коридорах навчального закладу.