У пам’ять про всіх захисників України в Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав “Дзвін пам’яті”

У Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав “Дзвін пам’яті” за всіма захисниками України, які ціною власного життя боронять нашу державу від московського ворога. Традиційно в останню суботу місяця представники обласної та міської влади, військовослужбовці та родини полеглих захисників у спільній молитві вшанували пам’ять всіх, хто загинув за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Керівники області, міста та силових структур поклали лампадки і квіти до стелли та могил загиблих. Опісля голова обласної ради Олександр Сич, голова ОВА Світлана Онищук та заступник міського голови Віталій Федорів вручили рідним полеглих захисників посмертні нагороди.

Нагороди, які сьогодні отримують рідні загиблих є свідченням вкладу в героїчну боротьбу за захист рідної землі і права на власне існування. Допоки ми приречені мати спільний кордон з московщиною, то в нас завжди буде потенційно небезпечно. Але дай Боже, аби всі наші наступні покоління, дивлячись на нагороди своїх рідних, розуміли, за що вони поклали свої життя – за свободу на своїй Господом дарованій землі“, – сказав Олександр Сич.