У селі Старий Угринів Калуського району на родинному обійсті Степана Бандери урочисто підняли Державний Прапор України

Заходи з нагоди Дня Державного Прапора України розпочали із виконання державного гімну України та хвилини мовчання за всіма полеглими у російсько-українській війні. Опісля керівники області поклали квіти до пам’ятника Степану Бандері.

Кожна держава має свої символи, які відображають менталітет, душу її народу. Ми маємо свій прапор з двома кольорами – кольором небесної блакиті і кольором життєдайної пшениці. І скоро настане той час, коли фахівці будуть досліджувати, як прапор таких мирних кольорів може трансформуватися у бойове знамено. Як мирний колір небесної блакиті може перетворитися на колір непробивної броні і мстивого меча. Як мирний хліборобський символ – колір пшениці – може перетворитися на спопеляючий колір вогню помсти. Вірю, що настане той час, коли Український Прапор Перемоги буде гордо майоріти над зруйнованими зубцями кремля“, – сказав у своєму вітальному слові голова обласної ради Олександр Сич.

 На завершення заходу всі присутні у супроводі окрестру виконали славень Організації Українських Націоналістів “Зродились ми великої години”.