У школах Прикарпаття пролунав перший дзвоник

У навчальних закладах Івано-Франківщини пролунав перший дзвоник. У національних вишиванках із посмішками на вустах День знань відзначали чи не в кожній прикарпатській школі.

Від імені обласної ради зі святом першого дзвоника школярів Бурштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та місцевих мешканців привітав керівник депутатського корпусу Олександр Сич.

Щиро зичу, щоби здобуті знання у школі були найкращим фундаментом в житті. Все те, що дала вам сім’я, школа, церква – це той стержень, на який ви в майбутньому будете нанизувати наступні знання. Формуйте цей стержень, це ваша найкраща дорога і запорука вашого успіху, – наголосив Олександр Сич. – Я переконаний, що достойна увага держави до освіти, до школи – це найкраща запорука нашої перспективи. Бо немає кращої інвестиції, як інвестиція в освіту“.

Відзначимо, що за кошти обласного бюджету в Бурштинській школі замінили вікна та двері, перекрили дах, капітально відремонтували актовий та спортивний зали, триває капітальний ремонт їдальні.